Incendiu prin autoaprinderea ingrasamintelor chimice, la Bogdanesti


Intră acum și în grupul de

În urma autoaprinderii îngrasamintelor chimice depozitate în sura, în gospodaria unui cetatean din localitatea suceveana Bogdanesti, a izbucnit un incendiu, la sfârsitul saptamânii trecute. Astfel, Detasamentul de Pompieri Falticeni împreuna cu Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta Bogdanesti si Râsca au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la locuinta numitului Gheorghe D., din localitatea Bogdanesti.

Când pompierii au ajuns la fata locului, ardea adapostul de animale, existând pericolul de propagare la cladirea de locuit si anexe.

Incendiul a fost lichidat dupa o ora, flacarile distrugând peretele din lemn pe o suprafata de cca 2 mp, furaje – fân cca 200 kg si 0,25 mc lemn de foc.

Pompierii au demarat cercetarile în acest caz, rezultatul fiind acela ca incendiul a fost initiat prin autoaprinderea îngrasamintelor chimice.

În urma interventiei, s-a reusit salvarea casei de locuit si anexele, în valoare de aproximativ 100.000 lei, pagubele fiind limitate la doar 400 lei. 


Intră acum și în grupul de