PC s-a lansat in cursa pentru alegerile locale din 2008


Intră acum și în grupul de

Câteva sute de membri si simpatizanti ai PC Suceava au fost prezenti, duminica, în sala mare a Casei Culturii din Suceava, la lansarea candidatilor partidului la alegerile locale din acest an. Conservatorii suceveni si-au lansat în mod oficial candidatii  în cadrul unei actiuni care s-a desfasurat în prezenta liderilor de la centru, senatorul Gavrila Vasilescu si deputatul Dan Hogea. Întreaga actiune a purtat amprenta regiei semnate de vicepresedintele la nivel central, Camelia Ignatescu, evenimentul putând fi catalogat drept unul decent si încurajator din punct de vedere al mesajelor mobilizatoare.  

Liderul organizatiei judetene a PC, Costel Ignatescu, care candideaza la presedintia Consiliului Judetean, a anuntat duminica, de la tribuna, ca PC vrea sa propuna electoratului un altfel de program de administrare a localitatilor, unul realist, transparent si mai ales realizabil. El a precizat ca PC nu a stat degeaba în ultimii ani, reamintind faptul ca a fost partidul care a propus pentru prima data marirea pensiilor, a cerut reducerea TVA la alimentele de baza si a militat pentru anularea taxei de prima înmatriculare. Ignatescu este convins ca PC va face un prim pas spre victorie daca va tine cont de problemele micilor colectivitati, daca va întelege ca marile dezamagiri ale electoratului au la origine înselarea asteptarilor lor. „Daca vom vorbi si vom actiona fiecare în localitatea lui, ca un reprezentant al oamenilor si nu ca un ales local care uita de unde a plecat, cu o atitudine plina de aroganta si fatarnicie, vom realiza un al doilea pas. În sfârsit, daca vom sti sa valorificam conjunctura politica actuala, în care mai marii politicii românesti se bat pe viata si pe moarte uitând detaliile, cum ar fi detaliul existentei PC, ne vom aseza la masa tratativelor”, a explicat presedintele PC Suceava.

Candidatul PC la Primaria Suceava va fi omul de afaceri Florin Apetroaie, o surpriza pe care conservatorii au tinut-o pentru lansarea tuturor candidatilor. La Radauti, va merge pentru Primarie Petrea Fasola, la Falticeni- Felicia Lidia Carp, la Vatra Dornei- Vasile Mustea, la Siret- Rodica Breaban, iar la Câmpulung Moldovenesc- Vasile Gorodea. PC si-a prezentat duminica si lista de candidati pentru Consiliul Judetean, lista care este deschisa de Costel Ignatescu si la care se mai adauga nume precum Gheorghe Bancescu, Octavian Nestor sau Gheorghe Darie.  


Intră acum și în grupul de