COMUNICAT DE PRESA : Coalitie PSD – PNL in teritoriu


Intră acum și în grupul de

Sâmbata, 19.04.2008, lansarea candidatului PNL pentru functia de primar al comunei Dumbraveni, respectiv a domnului Paval Ioan, s-a facut în prezenta conducerii judetene a PNL, avându-l ca invitat special pe ministrul educatiei, domnul Cristian Adomnitei.

La aceasta întâlnire au participat si o parte din membrii organizatiei locale PSD, împreuna cu presedintele acesteia, domnul Bursuc Sorin, primar în functie.

Domnul ministru Adomnitei a salutat prezenta în sala a presedintelui organizatiei PSD locale si a propus un tandem PNL – PSD pentru functiile de primar si viceprimar.

În aceeasi zi, doamna Ecaterina Andronescu, fost ministru PSD al educatiei, a participat la o serie de lansari de candidati în zona Vatra Dornei.

Apropierea startului campaniei electorale scoate la suprafata coalitia PNL – PSD în teritoriu si disperarea liderului PSD, Gavril Mîrza, care încearca sa-si îmbunatateasca imaginea prin invitarea fostilor ministri PSD la întâlnirile electorale, desi doamna Ecaterina Andronescu nu poate sa-i ofere acestuia decât doar o usoara consolare.

Biroul de presa PD-L Suceava

Deputat Romica Andreica 


Intră acum și în grupul de