Cușnir despre discursul lui Flutur la Viena: Un discurs bun, cu mesaje ce pot deveni memorabile. La Augsburg trebuie să transmitem un mesaj de unitate și continuitate


Intră acum și în grupul de

Consilierul județean PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a solicitat, vineri, în ședința Consiliului Județean Suceava, ca la manifestarea care se va desfășura la Augsburg la împlinirea a 20 de ani de la semnarea protocolului de colaborare între Schwaben și Suceava să fie transmis un mesaj de unitate al județului Suceava.

De aceea, el a solicitat ca pe lista de participanți să fie incluși fostul președinte al CJ Suceava, Cătălin Nechifor și prefectul de la data semnării protocolului, Vasile Ilie.

Dan Ioan Cușnir a spus în ședința CJ Suceava că prin participarea recentă a președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, la evocarea parlamentarilor bucovineni din Dieta Imperială, austriecii au vrut să transmită un mesaj.

„La fel, discursul dumneavoastră, un discurs bun, cu două-trei mesaje care în timp pot deveni memorabile, a vrut să transmită un mesaj”, a spus consilierul județean PSD vorbind despre discursul lui Flutur.

El consideră că și participarea la festivitățile de la Augsburg trebuie să transmită un mesaj.

„La fel trebuie să privim și această delegație la Augsburg. Noi trebuie să transmitem un mesaj de continuitate și de unitate. Ar fi dacă ar participa toți cei foști trei președinți ai CJ Suceava. Când e vorba de chestiuni serioase toți suntem umăr la umăr”, a spus Dan Ioan Cușnir care a menționat că va trebui să fie inclus în delegație și prefectul de la acea dată, Vasile Ilie, care a semnat și el protocolul.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că este corectă abordarea, fiind unul dintre puținele parteneriate de succes între regiuni dintre vest și est.

Flutur a spus că acest proiect este unul de succes și așa trebuie să fie prezentat și presei germane.

Președintele CJ Suceava a făcut un amendament ca din delegație să facă parte toți foștii președinți ai CJ Suceava și prefectul de la acea dată, Vasile Ilie. (Alin Dima)


Intră acum și în grupul de