Giampaolo Manzonetto va conduce toate afacerile grupului Lactalis în România, incluzând fabricile sucevene LaDorna și Rarăul


Intră acum și în grupul de

Noul director general ce va conduce toate afacerile grupului Lactalis în România este Giampaolo Mazonetto, fiind numit în funcție de Consiliul de Administrație al Grupul Lactalis, a anunțat grupul printr-un comunicat.

Giampaolo şi-a început activitatea de management în echipa Parmalat Rusia în 1998, iar din 2003 a continuat în România, unde a devenit Director General al Parmalat în 2007. În 2014, Giampaolo a preluat conducerea Lactalis România, LaDorna şi Parmalat. Giampaolo Manzonetto are 45 de ani şi este licenţiat în Economie şi Afaceri la Universitatea din Parma. De asemenea, Irina Măndoiu, director ccomercial Albalact, preia funcţia de director general adjunct al Albalact şi va conduce activitatea companiei sub directa coordonare a lui Giampaolo Manzonetto, precizează sursa citată.

Potrivit comunicatului, Giampaolo Manzonetto, Director General Lactalis România, Albalact şi Parmalat a declarat: „Preluarea managementului unui lider în industria locală a lactatelor reprezintă o nouă etapă importantă în cariera mea profesională şi o provocare pe care o accept cu bucurie şi cu multă încredere. Am o experienţă de management îndelungată în România, timp în care am preluat frâiele unor companii aflate în momente cheie şi le-am deschis noi drumuri, iar acum primesc misiunea deloc uşoară de a consolida o companie puternică. Am întâlnit la Albalact oameni extraordinar de entuziaşti şi ambiţioşi şi îmi doresc să adaug valoare acestei echipe şi rezultatelor sale prodigioase”.

 Conform datelor din comunicat, în septembrie 2016, Albalact a intrat în Grupul Lactalis – cea mai mare companie de produse lactate din lume. Lactalis este prezentă, azi, în 83 de ţări de pe toate continentele şi gestionează un portofoliu cu brand-uri internaţionale renumite, dar şi cu brand-uri locale importante.

Grupul Lactalis deține fabricile sucevene LaDorna și Rarăul.

 


Intră acum și în grupul de