FOTBAL. Liga III-a : Etapa care ar putea imbujora Cetatea


Intră acum și în grupul de

Dupa o serie de trei etape cu evolutii anemice, în care jocul sucevenilor a suferit în toate compartimentele, Cetatea primeste astazi, începând cu ora 17, vizita penultimei clasate, CS Bujorii Tg. Bujor, într-o partida în care, cel putin pe hârtie, oaspetii sunt victime sigure.

Ultimele rezultatele au redus avansul trupei pregatite de Marian Pana în fruntea ierarhiei la 9 puncte, astfel încât orice pas gresit al formatiei sucevene ar putea reaprinde disputa pentru primul loc. „Speram sa depasim aceasta pasa proasta cu o victorie în meciul cu Bujorii. Trebuie sa câstigam pentru a evita orice surpriza neplacuta pe finalul sezonului”, a precizat antrenorul Marian Pana.

Seful bancii tehnice de pe „Areni” se confrunta în continuare cu mari probleme de efectiv în cadrul lotului. „Avem mai putin de 11 seniori apti de joc pentru aceasta întâlnire, iar juniorii sunt într-o scadere evidenta de forma. Colban va lipsi din pricina unei accidentari suferite în runda precedenta, în timp ce Homneac si Lupu nu sunt la capacitate maxima. Eu am însa încredere ca jucatorii care vor intra pe gazon îsi vor face datoria”, a completat tehnicianul Cetatii.

Partida de astazi va fi condusa de o brigada de arbitri formata din Danut Maghiar, la centru, ajutat la cele doua tuse de Ionut Sava si Ciprian Gyorgy, toti trei din Baia Mare. În meciul-tur, Cetatea s-a impus la limita pe terenul galatenilor, scor 1-0, prin golul marcat atunci de Dicher.

Scapati în mare parte de grijile retrogradarii, fotbalistii falticeneni se deplaseaza astazi pe terenul formatiei Pambac Bacau, una dintre deceptiile returului de campionat. Juventus abordeaza întâlnirea din postura de favorita, calculele hârtiei fiind sustinute în principal de criza de rezultate a gruparii bacauane, care nu a mai cunoscut gustul victoriei de noua etape.

Întâlnirea va fi arbitrata de o brigada alcatuita din Tudor Safca (Tulcea), la centru, asistat la margini de Petronela Anitoaie (Iasi) si Catalin Iaschiu (Tulcea). Desfasurata sub alt raport de forte, partida-tur s-a încheiat cu o remiza, scor 1-1.

Raraul îsi continua marti lupta pentru mentinerea în Liga a III-a pe terenul celor de la Cetatea Târgu Neamt, o formatie intrata de curând în hora retrogradarii. Ultimele trei rezultate pozitive au relaxat atmosfera în sânul gruparii câmpulungene, lucru recunoscut si de antrenorul Cristi Popescu, care a replicat scurt „suntem montati sa câstigam partida”.

Meciul va fi condus la centru de Ovidiu Curta din Deva, asistat la cele doua tuse de Dionisie Matei si Elena Munteanu, ambii din Târgu Mures.

Etapa a XXIX-a (marti, ora 17)

Cetatea Suceava – Bujorii Tg. Bujor

Pambac Bacau – Juventus Falticeni

Cetatea Tg. Neamt – Raraul C-lung Moldovenesc

Politehnica Galati – Politehnica Iasi II

FC Bârlad – FCM Bacau II

CF Braila – Laminorul Roman

FC Ceahlaul II – Willy Bacau

Aerostar Bacau – CFR Pascani

Otelul Galati II sta.


Intră acum și în grupul de