PSD se disculpa in privinta foto-montajelor puse in carca de PD-L


Intră acum și în grupul de

Purtatorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, a declarat luni, ca asa zisele materiale trucate prezentate de PD-L într-o conferinta de presa sunt „facaturi jalnice”. Acesta a spus într-o conferinta de presa, ca PSD nu s-a preocupat de asemenea lucruri si ca PSD doreste doar sa comunice adevaruri. Acesta i-a cerut presedintelui PD-L, Gheorghe Flutur, sa faca public numele tipografiei de unde ar fi primit asemenea materiale.

„Daca nu prezinta, Flutur este victima propriului partid. Tehnicile de iluzionism ale lui Flutur sunt jalnice si neavenite”, a spus Virginel Iordache.

Secretarul general –adjunct al PD-L Suceava, Ioan Balan, a dat publicitatii un set de foto-montaje în care apar diversi lideri PD-L din judetul Suceava si Neamt, materiale care, sustine el, urmeaza sa fie distribuite în întreg judetul de „agentii PSD”. Acesta a spus într-o conferinta de presa, ca a intrat în posesia foto-montajelor mentionate „din întâmplare”, în urma unei vizite la o tipografie din „apropierea judetului Suceava”. În respectivele foto-montaje sunt prezentate, trucat, ipostaze, nu tocmai ortodoxe, cu presedintele organizatiei judetene a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, alaturi de o serie de texte care nu neaparat ajuta la imaginea celor care sunt în fotografii. Ioan Balan suspecteaza PSD de aceste „facaturi care au o amprenta KGB-ista” si a cerut din partea social-democratilor suceveni decenta în lupta electorala. „Condamnam modul acesta de a face politica. Facem un apel la decenta si smerenie în aceasta peroada a Postului Pastelui”, a spus în final secretarul general adjunct al PD-L Suceava. 


Intră acum și în grupul de