Confundat cu un fost agresor, un elev din Dumbraveni a fost batut in plina strada


Intră acum și în grupul de

Un elev din Dumbraveni a fost batut cu pumnii si picioarele de doi tineri din cartierul sucevean Burdujeni, dupa ce l-au confundat cu un fost agresor. Potrivit purtatorului de cuvânt al IJJ Suceava, capitan Bogdan Cornaci, luni, în jurul orelor 13.00, în timp ce executau serviciul de ordine si siguranta publica în cartierul sucevean Burdujeni, membrii unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Suceava au intervenit pentru aplanarea unui conflict în care erau implicati 3 tineri. Acestia au observat ca doi dintre baieti îl loveau cu pumnii si picioarele pe cel de-al treilea, astfel ca i-au somat verbal pe agresori sa se opreasca. La vederea jandarmilor, cei doi tineri au fugit printre blocuri, însa au fost interceptati în scurt timp.

„În urma verificarilor efectuate, a rezultat faptul ca cei doi agresori sunt A. Marius Alexandru si C. Alexandru, ambii de 18 ani, din Suceava, elevi la un liceu din municipiu. Victima acestora, S. S., de 16 ani, din Dumbraveni, a relatat faptul ca, în timp ce se deplasa spre scoala, a fost acostat pe str. Calea Burdujeni de cei doi tineri care, pe un ton amenintator, l-au întrebat din ce localitate este. Aflând ca acesta este din comuna Dumbraveni si fara a da vreo explicatie, A. Marius Alexandru si C. Alexandru au început sa-l loveasca. S. S. a reusit sa fuga, însa cei doi l-au urmarit chiar si pe suprafata carosabila, printre masinile aflate în trafic, iar dupa aproximativ 100 de metri l-au ajuns si au continuat sa-l loveasca, fiind opriti de interventia jandarmilor”, precizeaza purtatorul de cuvânt al IJJ Suceava.

Acesta a mai mentionat ca unul dintre agresori, M. Marius Alexandru, a declarat ca în urma cu câteva zile, la o petrecere din comuna Dumbraveni, a fost implicat într-o altercatie si a fost lovit de catre mai multi localnici, iar în ziua de 21 aprilie, l-a observat pe strada pe S. S. si, considerând ca semnalmentele acestuia corespund cu ale uneia dintre persoanele care l-au agresat zilele trecute, l-a întrebat din ce localitate este. „Raspunsul primit de la elev i-a transformat banuiala în ”certitudine”, drept pentru care, ajutat de C. Alexandru, s-a hotarât ”sa se razbune”. Desi, în timp ce-si loveau victima, M. Marius Alexandru si amicul sau au realizat faptul ca s-au înselat cu privire la participarea acestuia la conflictul din Dumbraveni, au continuat sa-l loveasca pentru simplul fapt ca este din aceasta localitate”, spune capitanul Cornaci, care mai adauga ca, agresorii au fost sanctionati contraventional cu amenda pentru tulburarea ordinii si linistii publice, iar daca persoana lovita va depune plângere, fapta va întruni elementele constitutive ale infractiunii, urmând a se efectua cercetari în acest sens. 


Intră acum și în grupul de