Gavril Mirza si-a inscris candidatura pentru al patrulea mandat la presedintia CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Dorind un al patrulea mandat de presedinte al Consiliului Judetean Suceava, Gavril Mîrza – presedintele PSD Suceava, si-a înscris marti, candidatura la sediul BEJ Suceava, fiind însotit de un grup de tineri social democrati si de o parte dintre candidatii PSD pentru functiile de consilier judetean.

Gavril Mîrza si-a motivat gestul spunând ca în viitorul mandat doreste sa continue proiectele începute deja în judet, dar si sa realizeze altele, cum ar fi cele privind introducerea de apa potabila curenta si canalizare în toate localitatile, finalizarea electrificarii tuturor catunelor, reabilitarea infrastructurii scolare, de sanatate si de cultura. Un alt proiect al PSD Suceava este construirea, în fiecare localitate, a câte unei sali de sport.

Cât priveste lista de candidati PSD pentru Consiliul Judetean Suceava, aceasta cuprinde, printre altii, pe fostul sef al CAS Suceava, Mihai Creteanu, fostii subprefecti PSD Mihai Grozavu si Petru Paul Lesanu, iar pe ultimul loc este înscris prim vicepresedintele PSD Suceava, eurodeputatul Catalin Nechifor.


Intră acum și în grupul de