Ziua Tineretului sarbatorita de PD-L


Intră acum și în grupul de

Democrat-liberalii suceveni au anuntat ca pregatesc o serie de actiuni dedicate tinerilor. Toate manifestarile vor avea loc pe platoul Cetatii de Scaun din Suceava, pe data de 2 Mai, chiar de Ziua Tineretului. Secretarul general-adjunct al organizatiei judetene a  PD-L, Ioan Balan, a spus într-o conferinta de presa, ca democrat-liberalii vor avea în vedere, pentru premiere, pe tinerii „merituosi la învatatura si cu rezultate în diverse ramuri sportive, din municipiul Suceava”. În cadrul aceleasi actiuni, va fi prezentat, în premiera absoluta, si un film de scurt metraj realizat de tinerii PD-L, care doresc sa scoata în evidenta, în principal, pericolul pe care îl presupune consumul de droguri, mesajul fiind unul cât se poate de clar:  „NU DROGURILOR!”.

Actiunea democrat-liberalilor dedicata tinerilor suceveni va fi pigmentata cu muzica si dans de calitate, pe platoul Cetatii de Scaun urmând a concerta Mandinga si Catalin Giosan.

„Invitam tinerii sa participe în numar cât mai mare pe platoul Cetatii de Scaun, pentru ca va fi o zi dedicata lor în exclusivitate. Trebuie sa precizez faptul ca PD-L acorda tinerilor importanta cuvenita, fiind cei care vor primeni clasa politica actuala”, a precizat Ioan Balan.


Intră acum și în grupul de