Gheorghe Flutur anunță începerea reparațiilor la drumurile naționale și județene afectate în această iarnă, fiind lucrări în zona Moldovița, Mălini-Slatina, Frasin-Stuplicani-Ostra sau Horodniceni-Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, miercuri, că au început lucrări de reparație a drumurilor naționale și județene afectate „după o iarnă grea care a creat mari probleme carosabilului și pe drumurile județene, dar și pe drumurile naționale”.

El a spus că a discutat cu reprezentanți ai Secțiilor Drumurilor Naționale care au început deja reparațiile, în primul rând plombările.

„Noi, Consiliul Județean Suceava am început pe mai multe fronturi. Și drumurile spre mănăstiri cum ar fi Vatra Moldoviței-Moldovița, sau zonele mai distruse de această iarnă cum ar fi Pojorâta-Fundu Moldovei spre Izvoarele Sucevei, dar și zona Mălini-Slatina. Spre mănăstirea Slatina se lucrează la plombări”, a spus Flutur.

El a menționat că a pregătit cu prioritate reparații la drumul Frasin-Stulpicani-Ostra, un drum care este destul de stricat.

„Vom face lucrări și pe celelalte trasee”, a spus Flutur.

El a mai anunțat că s-au început și lucrări de turnare de covor asfaltic în zona Horodniceni spre Fălticeni.

„E o zonă pe care o considerăm prioritară”, a spus președintele CJ Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de