Agricultorii suceveni reclama lipsa subventiilor in agricultura si a legilor proprietatii


Intră acum și în grupul de

Potrivit unui comunicat semnat de vicepresedintele PD-L Suceava, deputatul Romica Andreica, membri ai conducerii organizatiei judetene PD-L si presedintele acesteia, senatorul Gheorghe Flutur, s-au intalnit cu locuitori din comunele din zona Radauti, care au reclamat situatia subventiilor din agricultura sau modul de aplicare a legilor fondului funciar.

Andreica precizeaza ca in comuna Volovat, la dezbaterile publice au participat peste 400 de locuitori, care si-au manifestat nemultumirea fata de lipsa subventiilor pentru agricultori, nerezolvarea problemelor de fond funciar local, starea jalnica a drumurilor.

La Burla, cetatenii au relatat ca diferitele asfaltari realizate sunt doar cele din fata locuintei primarului PSD si din fata locuintelor a doi consilieri locali PSD.

Potrivit comunicatului, oamenii au manifestat aceeasi nemultumire ca si in alte zone rurale, referitoare la aplicarea legilor de fond funciar si si-au declarat deschis sprijinul pentru candidatura lui Gheorghe Flutur la Presedintia Consiliului Judetean.


Intră acum și în grupul de