FOTBAL : Cupa “Iepuras” aduce pe Steaua la Suceava


Intră acum și în grupul de

În pragul sarbatorilor pascale, pe 25 si 26 aprilie, Suceava va fi gazda Cupei “Iepuras” la fotbal. Competitia, destinata copiilor nascuti în anii 1997 si 1998,  este organizata de Clubul Sportiv Sporting Suceava si Universitatea “Stefan cel Mare” din Suceava. Profesorii-antrenori Ciprian Anton si Aurel Constantin sunt “sufletul” acestei competitii care, spera ei, sa fie un succes la fel ca si Cupa “Mos Craciun” din decembrie 2007.

Întrecerea se va desfasura pe doua categorii de vârsta si se va bucura de prezenta campioanei nationale Steaua Bucuresti. Un rol important în aducerea gruparii bucurestene la aceasta cupa l-a avut internationalul sucevean Dorin Goian. Celelalte echipe care vor participa sunt Aerostar Bacau, Luceafarul Braila, Presing Braila, LPS Suceava, Cetatea Suceava, Vointa Iaslovat si Colegiul National „Nicu Gane” Falticeni.

Meciurile se vor disputa pe terenul sintetic acoperit de la Universitate. Fiecare echipa va avea în componenta 6 jucatori de câmp si un portar. Pe un teren de 60×40 m cu porti de 5×2 m, tinerii fotbalisti care vor lua parte la Cupa “Iepuras” sunt asteptati sa ofere un spectacol sportiv în spiritul fair-play-ului si al competitiei. Meciurile se vor desfasura pe durata a doua reprize a câte douazeci de minute fiecare, cu o pauza de cinci minute între ele. La categoria copiilor nascuti în 1997 vor participa opt formatii, care vor fi împartite pe doua grupe. Echipele clasate pe primele doua locuri se vor califica în finala. La categoria copiilor nascuti în 1998 s-au înscris patru echipe care vor compune o singura grupa.

Antrenorul Ciprian Anton a anuntat ca joi seara va avea loc sedinta tehnica, la care vor lua parte toti delegatii echipelor participante. Vineri, la ora 8.30, este programata deschiderea competitiei, iar sâmbata, la ora 14, va avea loc festivitatea de premiere.  
 
 


Intră acum și în grupul de