Handbal, Liga Nationala : Delegare cu “cantec”!!!


Intră acum și în grupul de

În acest sezon cuplul Plesa/Pripas a arbitrat pe CS Universitatea si la înfrângerile de acasa cu Steaua si HCM Constanta. Mai mult decât atât, CS Universitatea nu a câstigat NICIODATA cu aceasta brigada de arbitri, în timp ce UCM Resita s-a impus mai mereu.

Întâlnirea de miercuri dintre CS Universitatea Suceava si UCM Resita va fi condusa de brigada vâlceana de arbitri formata din internationalii Toma Plesa si Octavian Pripas. Cei doi „fluierasi” au mai arbitrat înca doua meciuri ale sucevenilor din acest campionat, în ambele întâlniri, elevii lui Petru Ghervan fiind învinsi!

În etapa a III-a, CS Universitatea a pierdut la limita cu Steaua, scor 29-30. Atunci, pe final de meci, cei doi arbitri au acordat foarte usor câteva eliminari de doua minte în tabara “studentilor”. În ultima etapa a returului, CS Universitatea a întâlnit HCM Constanta. Arbitri? Toma Plesa si Octavian Pripas.  

Constantenii ne-au învins, scor 30-28 în favoarea echipei de la malul marii. Asadar, cu cei doi arbitri vâlceni la centru, sucevenii au pierdut de fiecare data. Si nu doar în acest campionat. Întotdeauna! Bibirig&Co. formeaza o echipa al carei atuu îl constituie jocul în viteza care ar putea fi „asasinat” de „fluierasi”. Nu ar fi o premiera nici „urmarirea” unor jucatori, pentru ca eliminarile de doua minute sunt o alta „arma” folosita în handbal…

Interesant este si faptul ca oaspetii de azi, UCM Resita, au fost “fluierati” tot de doua ori de cuplul Plesa/Pripas, dar s-au impus de fiecare data (etapa a XIV-a, 28-23 la Timisoara si etapa a XVII-a, 30-28 cu Pandurii Tg. Jiu).

În actuala editie a Ligii Nationale de handbal masculin, cuplul Plesa/Pripas a arbitrat 14 întâlniri. În 8 partide s-au impus gazdele si de 6 ori oaspetii (Steaua, Stiinta Bacau, HCM Constanta, UCM Resita, din nou HCM si CSM Medgidia). E pura întâmplare sau nu, cu cei doi arbitri, echipele “mari” câstiga.  
Cuplul de arbitri Plesa/Pripas a condus în acest an si partide din Liga Campionilor. Vâlcenii se afla la ultimul lor sezon international, ei fiind la limita vârstei. 


Intră acum și în grupul de