Handbal, Liga Nationala : Accesul interzis la antrenamentul oficial al resitenilor


Intră acum și în grupul de

Cu 24 de ore înaintea meciului cu Universitatea Suceava, resitenii lui Aihan Omer au efectuat antrenamentul oficial. Tehnicianul ucemeristi-lor a cerut ca sedinta de pregatire sa se desfasoare cu usile închise, interzicând si accesul presei. Totusi, la finalul sedintei de pregatire, antrenorul României a acceptat sa vorbeasca pentru news-bucovina.ro.

Colegul lui Petru Ghervan de la nationala de handbal masculin a României spune ca partida de miercuri este un meci normal de campionat pentru formatia sa: „Noi abordam orice meci la victorie, indiferent de competitia în care evoluam si asa se va întâmpla si contra echipei din Suceava. Îmi place sa cred ca suntem o formatie puternica si de aceea trebuie sa învingem. Obiectivele noastre sunt clare. Poate daca nu eram dezavantajati cu acea penalizare de trei puncte, acum aveam asigurat chiar locul secund”.

Referitor la delegarea brigazii vâlcene Plesa/Pripas pentru acest joc, cel poreclit “Turcul” s-a ferit sa comenteze prea mult: „Faptul ca Suceava a pierdut întotdeauna cu aceasta brigada de arbitri este probabil o statistica pe care o tineti doar voi ziaristii. Si noi am pierdut când am fost arbitrati de ei. Plesa/Pripas formeaza un cuplu foarte experimentat si foarte valoros. Poate cel mai bun din tara la ora actuala”, a precizat Omer.  

În ceea ce priveste o eventuala participare a Universitatii Suceava în Cupa Challenge, Aihan Omer crede ca echipa lui Petru Ghervan ar putea face fata în aceasta competitie, dar pentru asta este nevoie în primul rând de stabilitate financiara. „Suceava merita un loc în cupele europene. A demonstrat în acest sezon ca este o echipa valoroasa. Într-o competitie europeana este nevoie de stabilitate financiara si de sansa. Daca pici, de exemplu, în primele tururi cu o formatie din Islanda sau daca faci o deplasare mai lunga cu autocarul, atunci sansele de calificare sunt aproape nule”.

Omer a mai spus ca desi este prieten bun cu Petru Ghervan si coleg cu acesta la echipa nationala, îsi doreste sa câstige meciul de miercuri. 


Intră acum și în grupul de