Polițiștii suceveni au aplicat în weekend-ul de Florii 647 de amenzi în valoare de peste 265.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Peste 300  de poliţişti, au acţionat zilnic la nivelul judeţului în perioada 7-9 aprilie a.c., desfăşurând acţiuni de control şi filtre rutiere pentru creşterea gradului de siguranţă publică şi prevenirea accidentelor rutiere.

Potrivit Poliției Județene Suceava, au fost aplicate 647 de sancţiuni contravenţionale din care 64 pentru acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi 29 pentru nereguli de natură economică.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de 265.160 lei. De asemenea, au fost confiscate produse din carne, peşte dar şi alte produse  în valoare totală de peste 3500 lei.

Poliția Suceava mai menționează că siguranţa rutieră a fost prioritatea poliţiştilor suceveni.

”Toate echipajele dotate cu aparatură radar şi aparatul laser TrueCam au fost prezente pe drumurile naţionale, europene şi judeţene. Din fericire, în această perioada nu s-a înregistrat nici un eveniment rutier grav, neînregistrându-se accidente rutiere cu persoane decedate sau rănite grav.

Pentru siguranţa traficului rutier au fost aplicate 526 de sancţiuni contravenţionale. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză.

Pentru abaterile la regimul rutier au fost reţinute 41 de permise de conducere”, arată sursa citată.

Poliția Suceava mai informează că acţiunile de prevenire şi combatere vor continua şi în perioada următoare în contextul apropierii Sărbătorilor Pascale. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de