Frasin: Cherestea confiscată și amendă de 20.000 de lei pentru că numărul de înmatriculare al semiremorcii ce transporta lemn era difert de cel din baza de date


Intră acum și în grupul de

Polițiștii au aplicat o amendă de 20.000 de lei unei firme de transport și a dispus și confiscarea a aproape 40 de mc de cherestea, duminică seara, după ce în urma unui control efectuat în Frasin s-a constatat că semiremorca avea număr de înmatriculare diferit de cel din baza de date.

Poliția Județeană Suceava arată că duminică seara  o patrulă din cadrul Poliției orașului Frasin a oprit pentru control la intersecția DN 17, cu DJ 177A, în centrul localității,  o autoutilitară cu semiremorcă condusă de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc,  care transporta material lemnos, respectiv cherestea de esență rășinoase.

În urma verificării documentelor prezentate de conducătorul auto, polițiștii au constatat că numărul de înmatriculare al semiremorcii care transporta cherestea consemnat în avizul de însoțire este diferit de cel existent în baza de date.

În acest caz s-a dispus confiscarea materialului lemnos transportat în volum de 38,725 m.c. cherestea rășinoase și o valoare de circa 20.000  de lei,  care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Frasin și sancționarea contravențională cu amendă în cuantum de 20.000 lei a firmei transportatoare, menționează IPJ Suceava. (N.B.)


Intră acum și în grupul de