FOTBAL. Liga III-a : Marian Pana conditioneaza vacanta elevilor sai de o victorie la Pambac


Intră acum și în grupul de

Fotbalistii suceveni vor primi liber cu ocazia Sarbatorilor Pascale doar în cazul unui succes în partida de vineri cu Pambac Bacau. Aceasta este conditia impusa de Marian Pana în cadrul ultimei conferinte de presa. „Sper sa obtinem o victorie la Bacau si astfel sa le ofer o minivacanta jucatorilor. În caz contrar, ma simt nevoit sa-i chem la antrenamente înca de luni”, a precizat antrenorul Cetatii.

Tehnicianul gruparii de pe Areni considera ca urmatoarele doua etape sunt decisive pentru asigurarea promovarii matematice. „Nu vreau sa facem calcule, întrucât totul depinde de noi. Trebuie doar sa câstigam ambele meciuri din deplasare si vom avea promovarea asigurata si din punct de vedere matematic”, a completat Marian Pana.

Oficialul „galben-albastrilor” a tinut sa infirme si zvonurile legate de o posibila reprimire a brazilianului Tomaz în cadrul lotului. „Desi avem probleme de efectiv, Tomaz nu va fi rechemat la echipa. Nu regret decizia pe care am luat-o, deoarece nici pâna în acest moment nu si-a recunoscut greseala”, a încheiat principalul formatiei sucevene.


Intră acum și în grupul de