Acasă Actualitate FOTBAL.LIGA III : Amintirea unui derby

FOTBAL.LIGA III : Amintirea unui derby


Intră acum și în grupul de

Pambac Bacau – Cetatea Suceava, vineri, ora 17, Stadion „Lucretiu Avram”

Daca în turul campionatului, confruntarea dintre Cetatea Suceava si Pambac Bacau aducea fata în fata ocupantele primelor doua locuri în clasamentul seriei, meciul retur de astazi se anunta doar unul de palmares. Constrânsa de grave probleme financiare, gruparea bacauana a spus „pas” promovarii odata cu pauza competitionala din iarna. De partea cealalta, echipa de pe Areni a ramas la masa de joc pâna la capat.



Finalul campionatului se joaca la cacealma. Asii din mâneca antrenorului Marian Pana s-au pierdut în listele cu suspendari ale federatiei sau în cele de tratament ale clinicelor de recuperare. Ultima carte câstigatoare aruncata pe banca de rezerve este Colban, devenit indisponibil pentru runda de astazi din pricina unei accidentari.

Oficialii clubului sucevean spun însa ca potul promovarii va sosi pe Areni peste doua etape. „Daca ne vom întoarce cu victorii din urmatoarele doua deplasari, vom avea asigurata promovarea. Echipa are un moral bun. Avem un avantaj, deoarece în ultima runda am obtinut cele trei puncte fara sa depunem vreun efort, iar orice meci câstigat, fie pe gazon, fie la masa verde, ridica moralul unei echipe”, declara tehnicianul Marian Pana înaintea partidei de astazi.

Juventus Falticeni – Willy Bacau, vineri, ora 17, Stadion „Nada Florilor”

Aflati într-o forma de invidiat dupa cele trei succese înregistrate în ultimele trei runde, fotbalistii falticeneni primesc astazi replica celor de la Willy Bacau, o formatie angrenata pâna nu demult în lupta pentru pozitia secunda. Juventus vizeaza o victorie care sa o mentina în prima jumatate a clasamentului, în timp ce gruparea bacauana pare resemnata cu gândul ca a ratat barajul de promovare.

Raraul Cîmpulung Moldovenesc – Politehnica Galati,vineri, ora 17, stadion „Raraul”

Seria meciurilor decisive disputate de Raraul pe acest final de campionat continua astazi cu disputa împotriva celor de la Politehnica Galati. Elevii lui Cristi Popescu nu au mai cunoscut gustul înfrângerii de cinci etape, reusind astfel sa egaleze la puncte formatia Laminorul Roman, principala contracandidata la locul 15. De partea cealalta, galatenii pastreaza doar sanse teoretice pentru accederea la baraj.   

Etapa a XXX-a

Vineri, ora 17

Otelul Galati II – CF Braila

Laminorul Roman – Aerostar Bacau

CFR Pascani – FC Ceahlaul II

Juventus Falticeni – Willy Bacau

Raraul C-lung Moldovenesc – Poli Galati

FCM Bacau II – Cetatea Tg. Neamt

Pambac Bacau – Cetatea Suceava

Sâmbata, ora 17

Bujorii Tg. Bujor – FC Bârlad

Politehnica Iasi II sta.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version