FOTBAL : Aura Cucu si Florin Ceobanu – castigatorii ultimei etape a concursului


Intră acum și în grupul de

Ultima etapa a concursului de pronosticuri sportive realizat de www.news-bucovina.ro a avut doi câstigatori. Aura Cucu si Florin Ceobanu, ambii din Suceava, au realizat fiecare, câte 22 de puncte. Cei doi au decis sa împarta baxul de vin „pentru a fi toata lumea multumita înainte de sarbatorile pascale”. În cazul unei trageri la sorti unul dintre ei ar fi pierdut…

În vârsta de 26 de ani, Aura s-a dovedit a fi foarte inspirata. Ea a ghicit scorul corect în patru partide din cele opt propuse, iar în alte doua, a avut tendinta corecta, acumulând astfel 22 puncte. Acelasi punctaj l-a avut si Florin, care a avut ghinionul ca FCM II Bacau sa marcheze în minutele de prelungire din partida cu Cetatea. Daca fotbalistii lui Marian Pana ar fi învins cu 1-0 la Bacau, el ar fi câstigat detasat.

Aura Cucu are 26 de ani, este asistent medical si simpatizeaza cu Steaua Bucuresti. Motivul? „Am doi stelisti în familie. Sotul meu si tata”, spune ea.

Florin Ciobanu are 29 de ani si s-a declarat a fi unul dintre cei mai înfocati suporteri ai echipei Rapid Bucuresti.

Concursul de pronosticuri s-a încheiat, dar www.news-bucovina.ro promite ca vor urma si altele, cu premii atragatoare. Miercuri, 30 aprilie, se vor acorda premiile finale celor trei câstigatori.


Intră acum și în grupul de