Doi polițiști răniți la Dumbrăveni după ce s-au răsturnat cu mașina Poliției în timp ce urmăreau un șofer contravenient


Intră acum și în grupul de

Doi polițiști au fost răniți, miercuri seara, după ce s-au răsturnat cu mașina de Poliție cu care urmăreau un șofer contravenient care depășise viteza legală în Dumbrăveni și a refuzat să oprească la semnalele echipajului de Poliție.

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri seara, la ora 22.55, în timp ce acționa pe DN 29, pe raza  localității Dumbrăveni, folosind autospeciala de serviciu dotată cu aparat radar, o patrulă formată dintr-un polițist din Salcea și unul din Dumbrăveni, a identificat un autoturism  care a depășit limita legală de viteză în localitate, fapt pentru care, s-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, dar șoferul nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia având în funcțiune semnalele acustice și luminoase.

Astfel, în timp ce conducea autospeciala într-o curbă, polițistul aflat la volan, în vârstă de 42 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe o proprietate situată în partea stângă a drumului public.

În urma accidentului, cei doi polițiști au suferit leziuni minore fiind transportați cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, unul dintre agenți, respectiv de 29 de ani fiind externat.

Celălalt polițist a fost internat în SJU Suceava fiind policontuzionat prin accident, cu traumatism cranio-cerebral,  plagă contuză vertex, contuzie toraco-abdominală și contuzie pumn stâng.

Cei doi polițiști au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de