„Clonarea” candidaturii la sefia CJ Suceava a lui Gheorghe Flutur…a esuat


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizatiei judetene a PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, candidat la presedintia Consiliului Judetean Suceava, a declarat marti, într-o conferinta de presa, ca „tizul sau a fost scos din cursa”. Acesta a aratat ca rezista la aceasta competitie, adaugând ca adversarii lui politici au încercat sa creeze confuzie prin înscrierea unui candidat cu numele de Gheorghe Flutur în speranta ca „vor rupe voturile”.

Senatorul sucevean a catalogat aceasta nominalizare „pitoreasca” si a mai spus ca dupa toate aparentele s-a încercat „clonarea” candidaturii sale. Tribunalul Suceava a admis, sâmbata seara, contestatia formulata de presedintele PNDC Suceava, Ovidiu Ilisei, fata de candidatura propriului candidat la presedintia Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, din comuna Poieni-Solca.

Ovidiu Ilisei a anuntat ca a facut acest gest dupa ce în presa locala si nationala au aparut mai multe atacuri împotriva PNDC, în special din partea PD-L Suceava, a carui candidat la presedintia CJ este senatorul Gheorghe Flutur. 


Intră acum și în grupul de