Un tânăr băut din Șerbăuți depistat de Poliție dormind la volanul mașinii cu motorul pornit și luminile aprinse


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din comuna Șerbăuți este cercetat penal după ce a fost depistat dormind la volanul mașinii, cu motorul pornit și a refuzat să accepte teste pentru depistarea alcoolemiei.

FOTO: satmareanul.net

Poliția Județeană Suceava menționat că duminică la ora 01.00, în timp ce acționa pe DC 55, pe raza comunei Şerbăuţi, o patrulă din cadrul Secţiei 13 Poliţie Rurală Bălcăuţi, a identificat staționat pe drum un autoturism înmatriculat în străinătate, cu motorul pornit şi luminile de întâlnire aprinse, iar conducătorul auto, un localnic de 25 de ani, dormind la volan.

Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, a refuzat și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de