Numar crescut de agresiuni pe fondul consumului excesiv de alcool, de Pasti


Intră acum și în grupul de

Seful Unitatii de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, medicul primar urgente Liviu Cîrlan, a declarat, miercuri, într-o conferinta de presa ca, în perioada 25-29 aprilie, ca la UPU s-au prezentat 547 de persoane din care internate au fost 149, fiind înregistrat un numar crescut de agresiuni pe fondul consumului excesiv de alcool. Acesta a precizat ca, daca de regula la sfârsit de saptamâna se înregistrau trei sau patru asemenea cazuri, la sfârsitul saptamânii trecute s-au prezentat la spitalul judetean 23 de persoane, din care patru au fost internate, iar una dintre acestea, cu un traumatism cranio – cerebral grav si a fost transportata la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

Liviu Cîrlan a mai mentionat ca din cauza consumului excesiv de alimente, cinci persoane s-au adresat UPU Suceava, trei dintre acestea fiind internate în spital.

Tot în aceasta perioada, la spital s-au prezentat sase copii cu leziuni si arsuri termice, din care doi au fost internati în unitatea spitaliceasca. 


Intră acum și în grupul de