Acasă Actualitate Numar crescut de agresiuni pe fondul consumului excesiv de alcool, de Pasti

Numar crescut de agresiuni pe fondul consumului excesiv de alcool, de Pasti


Intră acum și în grupul de

Seful Unitatii de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, medicul primar urgente Liviu Cîrlan, a declarat, miercuri, într-o conferinta de presa ca, în perioada 25-29 aprilie, ca la UPU s-au prezentat 547 de persoane din care internate au fost 149, fiind înregistrat un numar crescut de agresiuni pe fondul consumului excesiv de alcool. Acesta a precizat ca, daca de regula la sfârsit de saptamâna se înregistrau trei sau patru asemenea cazuri, la sfârsitul saptamânii trecute s-au prezentat la spitalul judetean 23 de persoane, din care patru au fost internate, iar una dintre acestea, cu un traumatism cranio – cerebral grav si a fost transportata la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

Liviu Cîrlan a mai mentionat ca din cauza consumului excesiv de alimente, cinci persoane s-au adresat UPU Suceava, trei dintre acestea fiind internate în spital.



Tot în aceasta perioada, la spital s-au prezentat sase copii cu leziuni si arsuri termice, din care doi au fost internati în unitatea spitaliceasca. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version