Stratul de zăpadă la Sucevița depășește 35 de centimetri. Circulația între Sucevița și Vatra Moldoviței redeschisă cu restricții. Alimentarea cu energie electrică, afectată în 22 de localități, între care Rădăuți și Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Stratul de zăpadă la stația hidrologică din Sucevița era de 35 de centimetri, joi la prânz, potrivit măsurătorilor, iar în zonă continuă ninsoarea.

În zonă a fost redeschis traficul rutier pe drumul național DN 17 A între Sucevița și Vatra Moldoviței după ce circulația a fost închisă timp de o oră pentru facilitarea intervenției utilajelor de deszăpezire.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că drumul a fost redeschis însă cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

La ora 13, echipele de intervenție ale distribuitorului de energie electrică au reușit să reia furnizarea energiei electrice. Astfel, joi la prânz erau nealimentate total 14 localități, respectiv Pârteşti de Jos, Soloneţu Nou, Pârteşti de Sus, Boroaia, Maidan, Runcu, Găineşti, Râşca, Slătioara, Horodnic de Jos, Horodnic de Sus, Marginea, Suceviţa și Voivodeasa, iar alte opt erau nealimentate parțial, respectiv Vatra Moldoviţei, Gura Humorului, Vadu Negrilesei, Straja, Costileva, Cacica, Plopeni și Rădăuți, fiind afectați 10.746 de consumatori.

Din cauza ninsorilor abundente au fost afectate total trei linii electrice și parțial alte opt, fiind nealimentate un număr de 119 posturi de transformare.

Județul Suceava este în continuare sub cod portocaliu de vreme severă până vineri dimineața la ora 9.(N.B.)


Intră acum și în grupul de