Flutur: Voi propune Consiliului Județean Suceava acordarea unui ajutor de urgență familiilor afectate de incendiul din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, joi, că va propune în prima ședință a Consiliului Județean Suceava acordarea unui ajutor de urgență familiilor afectate de incendiul care în care s-au distrus 18 apartamente de la mansardă și au fost avariate restul apartamentelor.

Flutur s-a deplasat la fața locului pentru a vedea situația create ca urmare a incendiului care a afectat un bloc de locuințe din Gura Humorului.

Împreună cu președintele CJ Suceava, s-a aflat primarul orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc și un reprezentant al ISU Suceava.

În urma analizei, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că va propune în prima ședință a Consiliului Judeţean Suceava, care se va desfășura săptămâna viitoare, acordarea de sprijin financiar celor afectați.

FOTO: ISU Suceava

„Așteptăm anchetele sociale de la Primăria Gura Humorului și documentele de la ISU pentru a putea întocmi proiectul de hotărâre”, a spus Gheorghe Flutur. (N.B.)


Intră acum și în grupul de