Copil de 13 ani din Dumbrăveni rănit după o coliziune între un autoturism și un tractor


Intră acum și în grupul de

Un copil în vârstă de 13 ani a fost transportat la spital în urma unui accident petrecut miercuri noapte, pe DN29, în afara localității Dumbrăveni.

Potrivit Poliției Județene Suceava,  un bărbat de 21 ani, din comuna Dumbrăveni, în timp ce conducea autoturismul, a observat în ultimul moment un tractor, care tracta o semănătoare cu o freză și rula în faţa sa și pentru a evita o coliziune faţă-spate cu ansamblul menţionat, a efectuat brusc un viraj la stânga şi a pătruns pe sensul opus.

Când a observat că din contrasens circula un autoturism, tânărul șofer a virat dreapta pentru a reintra pe sensul său, moment în care a intrat în coliziune cu partea dreapta faţă în roata stânga spate a tractorului condus de un bărbat, de 43 ani, din comuna Dumbrăveni.

”În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui minor de 13 ani, din comuna Dumbrăveni, pasager din tractor, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava. Atât conducătorul auto cât şi conducătorul tractorului au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, informează sursa citată.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de