Ovidiu Dontu trage un semnal de alarma privind viitorul municipiului


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la functia de primar al Sucevei, Ovidiu Dontu, a avertizat, vineri, ca actualul primar al Sucevei, Ion Lungu, condamna municipiul Suceava la blocarea fondurilor europene, aratând ca acesta nu are nici o strategie coerenta de dezvoltare a municipiului. Potrivit lui Ovidiu Dontu, proiectele prezentate de Ion Lungu, ca fiind prioritatile lui daca va mai fi ales primar, nu se bazeaza pe un program de dezvoltare.

Acesta a explicat ca în Uniunea Europeana se lucreaza dupa reguli si nu dupa bunul plac al unuia sau altuia, aratând ca proiectele pot fi finantate daca fac parte dintr-un program de dezvoltare coerent al localitatii. Ovidiu Dontu a mai avertizat ca Suceava risca sa piarda orice finantare europeana în conditiile în care Ion Lungu va oferi, asa cum a facut în ultimii patru ani, lucrarile de executie firmei fratelui sau geaman.

„Ion Lungu condamna Suceava la blocarea fondurilor europene daca el va face lucrarile tot cu firma fratelui sau”, a explicat Ovidiu Dontu. Candidatul PSD a subliniat ca în ultimii patru ani, Ion Lungu, a izolat municipiul Suceava care nu a avut nici o colaborare cu orase similare din tari europene. 


Intră acum și în grupul de