Gheorghe Flutur a infipt steagul PD-L la poarta Consiliului Judetean Suceava


Intră acum și în grupul de

Peste 2000 de membri si simpatizanti ai PD-L Suceava au participat vineri, în prima zi de campanie, la cea mai mare demonstratie de forta si unitate pe care o organizatie politica din Suceava a facut-o pâna acum.  „O mare portocalie”, formata din steaguri, pancarde si bannere cu mesaje de sustinere a candidatilor sau a partidului a umplut pâna la refuz scuarul din fata intrarii principale a Consiliului Judetean Suceava. Gheorghe Flutur, candidatul partidului pentru functia de presedinte al CJ, îmbracat în potocaliu a înfipt steagul cu sigla partidului pe un cort postat chiar în fata treptelor de acces în incinta Consiliului.  

Flutur le-a tinut un discurs celor prezenti, printre care s-au numarat în primele rânduri senatorul Constantin Gheorghe, deputatii Dumitru Pardau, Aurel Olarean si Romica Andreica, primarul Sucevei Ion Lungu si cel al Falticeniului, Vasile Tofan, discurs pigmentat cu îndemnuri la lupta si mai ales cu îmbarbatari pentru batalia ce urmeaza.

Presedintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a reluat vineri, la lansarea, sloganul folosit în urma cu patru ani „Rezistati ca venim!”, aratând celor prezenti ca au mai ramas sapte sute de ore pâna când va câstiga presedintia CJ Suceava. El le-a spus ca PD-L trebuie sa câstige alegerile în judetul Suceava pentru a îndeparta socialistii de la conducerea Consiliului Judetean si le-a spus ca acest judet trebuie sa se dezvolte.

Gheorghe Flutur si-a exprimat încrederea ca peste sapte sute de ore va putea arbora drapelul PD-L „pe sediul Consiliului Judetean” pentru ca va fi ales presedintele acestei institutii.   


Intră acum și în grupul de