Euro s-a depreciat


Intră acum și în grupul de

Euro s-a depreciat, joi, în apropiere de un minim al ultimei luni fata de dolar, dupa ce moneda americana a recuperat pierderile anterioare înregistrate dupa ce Federal Reserve, sistemul american de banci centrale, nu a exclus posibilitatea unor noi relaxari ale politicii monetare.
 
Euro s-a depreciat cu mai mult de 0,5% fata de dolar, pâna la cotatia de 1,5518 dolari/euro, în scadere fata de un maxim de 1,5643 al sedintei de tranzactionare si pe cale de a înregistra cea mai accentuata depreciere din ultima luna.
 
Dolarul s-a apreciat cu 0,2% fata de yen, pâna la 104,19 yeni/dolar, în apropiere de cotatia maxima a ultimelor doua luni, de 104,87 yeni/dolar, înregistrata miercuri.
 
Moneda unica europeana s-a depreciat cu mai mult de 0,5%, iar miscarile de pe piata valutara au fost exacerbate de tranzactionarea slaba din Europa, din cauza zilei libere de 1 Mai.
 
Dolarul s-a apreciat si fata de yen, aproape de un maxim al ultimelor doua luni, în asteptarea publicarii unui set de statistici economice americane.
 
Moneda americana a recuperat pierderile pe care le înregistrase deoarece investitorii nu au fost convinsi ca decizia de relaxare a politicii monetare a Federal Reserve de miercuri va fi ultima din seria începuta în toamna trecuta.
 


Intră acum și în grupul de