Liderul PV Suceava despre măsurile de fluidizare a traficului: Un favor pentru un mall, iar pentru restul, nimic


Intră acum și în grupul de

Liderul Partidului Verde Suceava, Dan Acibotăriță, consideră că măsurile de fluidizare a traficului pe Calea Unirii din municipiul Suceava nu au avut succes întrucât traficul este la fel de greoi, dar că a fost realizat „un favor pentru un mall”.

Acibotăriță arată într-un comunicat de presă că verzii suceveni au observat că Primăria Suceava încearcă să mai decongestioneze traficul din municipiul Suceava.

„În zona din Burdujeni-Bazar unde sunt și mall-urile s-au făcut unele intervenții care, în opinia lor sunt salvatoare, dar în realitate reprezintă un favor pentru un mall, iar pentru restul nimic, iar traficul este la fel de greoi ca și înainte”, arată Acibotăriță.

El susține că PV Suceava consideră că este vizibil că circulația se blochează în rondoul, vis-à-vis de Bazar, unde este montată o literă imensă, ocupând mai bine de 60% din drum și care gâtuie traficul.

„Aceasta ar trebui îndepărtată, iar din acel moment se va lărgi și suprafața de circulație”, consideră liderul PV Suceava.

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, care a implementat măsurile administrației locale de fluidizare a traficului pe Calea Unirii a declarat recent că rezultatele acestor măsuri vor fi reliefate într-un studiu de trafic ce urmează să fie elaborat în perioada următoare.

El a spus că principala măsură pentru fluidizarea traficului este construcția unui nou pod peste râul Suceava, iar până atunci, autoritățile locale încearcă să găsească soluții provizorii pentru deblocarea traficului în municipiu în condițiile în care numărul de autovehicule este în creștere.(N.B,)


Intră acum și în grupul de