“Baronasul PD-L”, Marius Boghian – sanctionat de PNL pentru actiunea electorala de la Bucsoaia


Intră acum și în grupul de

PNL Suceava l-a acuzat duminica, pe presedintele organizatiei de tineret a PD-L Suceava, Marius Boghian, care este director al Agentiei Taberelor si Turismului Scolar Suceava, ca a folosit Tabara Scolara Bucsoaia în interes politic, crezându-se stapân pe bunuri ale statului român. Într-un comunicat de presa, PNL Suceava atentioneaza ca Tabara Scolara de la Bucsoaia a fost utilizata pentru actiuni electorale ale PD-L, aratând ca duminica, în aceasta tabara a avut loc o întâlnire electorala a PD-L cu Theodor Stolojan, europarlamentar al acestui partid.

În comunicat se precizeaza ca directorul Agentiei Teritoriale a Taberelor si Turismului Scolar Suceava, Marius Boghian, care este presedintele organizatiei de tineret a PD-L Suceava, utilizeaza o baza publica, o tabara destinata copiilor, pentru „cumetrii de partid”.

PNL Suceava atrage atentia ca în loc sa se îngrijeasca de obtinerea conditiilor pentru a fi avizata de autoritatile sanitare, tabara este folosita în interese de grup, în interes politic.

„Îi solicitam public ministrului Cristian Adomnitei sa nu lase nesanctionate asemenea porniri de “baronasi” PD-L, care se cred stapâni peste bunuri ale statului român”, se mai spune în comunicatul PNL.


Intră acum și în grupul de