Judetul Suceava pe primul loc in actiunea „Marea debarasare”


Intră acum și în grupul de

Actiunea „Marea debarasare” privind colectarea deseurilor din echipamente electrice si electronice în judetul Suceava a avut un real succes, a anuntat luni, în cadrul unei conferinte de presa, seful Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim. Acesta a precizat ca la nivelul tarii, judetul Suceava a colectat cea mai mare cantitate, clasându-se pe primul loc cu 71 de tone, urmat de judetul Maramures, care a colectat jumatate din cantitatea colectata de suceveni, respectiv 37 tone.

Si la nivel de orase, Suceava detine un loc fruntas, clasându-se imediat dupa municipiul Bucuresti, cu 66 tone de echipamente.

„Ma bucura faptul ca actiunea a avut succes. Meritul este în primul rând al sucevenilor, care au înteles mesajul, dar si al organizatorilor, al Primariei Suceava si al firmei care s-a ocupat de strângerea echipamentelor”, a declarat Constantin Harasim.

Municipiul Suceava este urmat de Radauti cu 1,5 tone deseuri electrice si electronice colectate de la cetateni, Falticeni cu 1,1 tone, Vatra Dornei cu 995 kg, Gura Humorului cu 640 kg, Câmpulung Moldovenesc cu 460 kg si Siret cu 90 de kg.

Seful Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu Suceava a mai precizat ca toate deseurile au fost duse într-un depozit din Bucuresti unde vor fi dezasamblate. 


Intră acum și în grupul de