PD-L Radauti a intrat in campanie pe biciclete


Intră acum și în grupul de

Pe 3 mai 2008, la orele 12.00, s-a dat startul oficial al campaniei electorale PD-L Radauti, pentru alegerile locale. Deschiderea a fost facuta prin actiunea “PeDaLeaza cu noi”, itinerata de catre domnul Gheorghe Ardelean, vicepresedintele Organizatiei Locale PD-L, si de catre domnul Marius Grijincu, presedintele Organizatiei de Tineret PD-L Radauti.

Daca mesajul a fost unul concret: PD-L Radauti a lansat ofensiva pentru câstigarea alegerilor locale de la 1 iunie, startul a fost sigur si direct: actualei administratii locale i-a început numaratoarea inversa.

Candidatul partidului la functia de primar, deputatul Aurel Olarean, a pornit ca un adevarat conducator în fruntea competitiei, fiind un exemplu demn de urmat pentru echipa sa. Cele peste 100 de persoane participante, printre care si candidatii PD-L lansati în competitia pentru Consiliul Local (Simion Sticlet, Adrian Puiu, Daniel Hrenciuc, Gheorghe Ardelean, Dorin Tibeica, Dorimedont Dobos, Mariana Chindea, Cezar Radu, Toader Ciobîca, Vasile Rotar, Paunel Andrusceac), membri de partid, tineri si simpatizanti au format o echipa omogena, cu spirit competitional si fair-play. „Caravana ciclistilor portocalii” a fost primita cu entuziasm de catre locuitorii urbei de pe strazile principale ale municipiului: 1 Mai, Putnei, Solidaritatii, Dobrogeanu Gherea, Calea Bucovinei, Granicerului, Bogdan Voda, Mihai Viteazu, Oborului, Volovatului. Aceasta a impresionat prin elanul, spiritul tânar si dorinta de schimbare a participantilor, care, în ciuda vremii, au dat dovada de rabdare, ambitie si perseverenta.

Desfasurata sub sloganuri precum E vremea schimbarii sau Facem ce trebuie “mareea portocalie” a cuprins, pe lînga biciclisti, si o caravana ce purta însemnele partidului, fiind dotata cu o statie de amplificare, cu ajutorul careia au fost transmise radautenilor mesajele lui Aurel Olarean si ale lui Gheorghe Flutur (candidatul partidului la presedintia Consiliului Judetean), dar si ale unuia dintre liderii nationali ai partidului, Theodor Stolojan.

Actiunea a fost primita ca un gest salutar de catre cetateni, care au considerat competitia fie ca pe o întrecere cu sine, o întrecere sportiva, sau ca pe o întrecere pentru primarie, o întrecere bine gândita si reusita. Militând pentru schimbare în cuvântul de deschidere al actiunii „PeDaLeaza cu noi”, candidatul la primaria municipiului Radauti, deputatul Aurel Olarean, a transmis cetatenilor municipiului viziunea sa politica care vine în sprijinul cetateanului, precum si faptul ca prin actiuni concrete se pot schimba lucrurile în Radauti.

COMUNICAT DE PRESA


Intră acum și în grupul de