Dezvoltarea turismului, componenta principala in programul PD-L


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele organizatiei judetene a PD-L Suceava, Dan Cadariu, fost consilier judetean, a prezentat planul de dezvoltare a judetului Suceava, pe componenta de turism. Cadariu a fost prezent în viata publica suceveana cu o serie de initiative în privinta dezvoltarii turismului sucevean, însa pâna acum ecoul actiunilor sale nu a gasit o replica din partea autoritatilor. Vicepresedintele PD-L sustine ca partidul sau are în vizor dezvoltarea turismului pe mai multe planuri.

Primul este „Bucovina-Athos-ul din Carpati”, în acest sens dorindu-se modernizarea a doua drumuri ce leaga orasul Gura Humorului de localitatile Slatina si Sucevita pentru a facilita transportul turistilor.

Cel de-al doilea se intituleaza „Inima Bucovinei” si are în vedere scoaterea la lumina a unor rezervatii naturale deosebite, precum Codrii Seculari, Rarau si Calimani.

„Din punctul nostru de vedere ar trebui insistat si pe punerea în valoare a obiceiurilor, traditiilor si a obiectivelor turistice precum Cetatea de Scaun a Sucevei, manastirile, muzeele, casele memoriale si, de ce nu, si formatiile artistice, punere în valoare care se doreste a se realiza prin colaborarea viitoare dintre Consiliul Judetean cu agentiile de turism din tara si din judet”, a mai spus Dan Cadariu.


Intră acum și în grupul de