Dintre toti sobolanii din CJ, Mirza i-l recomanda lui Flutur pe „Sobolanul URICEC”


Intră acum și în grupul de

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gavril Mîrza, a anuntat luni ca refuza sa mai intre în hora atacurilor murdare, generata de PD-L Suceava la adresa sa si a partidului – PSD si a catalogat drept „de neînchipuit” manifestarea pe care vineri PD-L a organizat-o în fata CJ Suceava. La acea data, Gheorghe Flutur si echipa sa de democrat-liberali au defilat prin Suceava si s-au oprit în fata Consiliului pentru a „înfinge” steagul PD-L în vârful unui cort tot portocaliu, ca semn al unei asteptate victorii de la alegerile ce urmeaza. Gavril Mîrza a dezavuat manifestarile din fata CJ si mai ales discursul lui Flutur, spunând ca „vineri s-a pus capat la tot ceea ce se putea închipui ca mod de comportament a unor oameni”.

„Spunea Flutur la acel miting ca asteapta o batalie de idei, de solutii, de proiecte si continua cu urmatoarele…si cerem sobolanilor sa iasa la suprafata”, a explicat presedintele CJ, care este în acelasi timp si liderul judetean al PSD Suceava.

Acesta a condamnat limbajul PD-L si i-a recomandat lui Flutur sa faca un tur prin propria curte pentru a putea eventual identifica niscaiva „sobolani din CJ”. „Probabil ca în Consiliul Judetean cauta niste sobolani de ai lui si nu a vazut ca sobolanul lui era lânga el, în persoana lui Eugen Uricec”, a spus presedintele referindu-se la vicepresedintele PD-L al CJ Suceava, care lua parte la manifestarea PD-L.


Intră acum și în grupul de