Cristina Iordachel demonteaza acuzatiile PNL Suceava privind folosirea Taberei Bucsoaia in interes politic


Intră acum și în grupul de

PD-L Suceava a respins luni, acuzatia PNL privind comiterea unui abuz de catre directorul Agentiei Taberelor si Turismului Scolar Suceava, Marius Boghian, membru marcant al democrat-liberalilor, ca a folosit Tabara Scolara Bucsoaia în interes politic, crezându-se stapân pe bunuri ale statului român. Secretarul executiv al PD-L Suceava, Cristina Iordachel, a declarat într-o conferinta de presa, ca evenimentul care a fost organizat duminica în Tabara Scolara de la Bucsoaia s-a facut în baza unui contract încheiat între Directia Judeteana pentru Tineret Suceava si PD-L Suceava, contract pe care l-a si prezentat presei. Ea a mai precizat ca închirierea taberei a costat 600 de lei.

Reamintim ca PNL Suceava a acuzat, duminica, PD-L ca a utilizat Tabara Scolara de la Bucsoaia pentru actiuni electorale, dupa ce în aceasta tabara a avut loc o întâlnire electorala a PD-L local cu Theodor Stolojan, europarlamentar PD-L.

În comunicat se precizeaza ca directorul Agentiei Teritoriale a Taberelor si Turismului Scolar Suceava, Marius Boghian, care este presedintele organizatiei de tineret a PD-L Suceava utilizeaza o baza publica, o tabara destinata copiilor, pentru „cumetrii de partid”.

PNL Suceava atrage atentia ca în loc sa se îngrijeasca de obtinerea conditiilor pentru a fi avizata de autoritatile sanitare, tabara este folosita în interese de grup, în interes politic.

Duminica, la Bucsoaia, aproximativ 10.000 de persoane au participat la „Hora Bucovinenilor”, actiune organizata de presedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, unde a fost invitat si prim vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan.


Intră acum și în grupul de