Tandemul Angela Zarojanu – Vasile Mocanu, considerat un atu de catre liberali


Intră acum și în grupul de

Partidul National Liberal este singurul partid politic responsabil din Suceava, care a nominalizat un tandem Primar – Viceprimar pentru alegerile din 1 iunie.  

Angela Zarojanu – Vasile Mocanu reprezinta un tandem care garanteaza experienta, viziune si respect fata de fiecare sucevean. De asemenea, întreaga lista de candidati a PNL pentru Consiliul Local Suceava este compusa din personalitati care formeaza cea mai performanta echipa intrata în competitia pentru câstigarea Primariei.  

Mihai Steiciuc, Corneliu Vornicu, Iulian Anghelus sau Doina Fetcu, Lucian Lungu si Gheorghe Cosmulese sunt oameni corecti, cu principii, implicati în problemele comunitatii. Experienta administrativa, manageriala si politica ale acestora, fac ca echipa liberala în totalitate sa fie Echipa câstigatoare pentru Suceava.  

“Lipsa nominalizarilor din partea celorlalte partide a tandemurilor primar-viceprimar arata clar disponibilitatea de a face jocuri de culise, pe sub masa, în favoarea unor persoane comode primarului, fara a-si asuma responsabilitatea în fata sucevenilor. Echipa primar-viceprimar trebuie cunoscuta ca atare de electorat, pentru ca în Primarie e important sa stii si sa poti sa lucrezi în echipa” – a declarat Angela Zarojanu, candidatul PNL pentru functia de Primar al Municipiului Suceava.

COMUNICAT DE PRESA


Intră acum și în grupul de