A furat din casa fratelui sau, in timp ce acesta era plecat in strainatate


Intră acum și în grupul de

Un tânar din Suceava a furat bunuri electrocasnice din casa propriului frate, în timp ce acesta se afla în strainatate. Potrivit IPJ Suceava, luni, în urma masurilor specifice întreprinse de politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale – Politia Municipiului Suceava, a fost identificat autorul furtului din locuinta lui H. Mihai din municipiul Suceava, în persoana fratelui acestuia – H. Cristi, de 18 ani, localnic, cu antecedente penale, aflat în situatie de abandon scolar.

Când a aflat cine este autorului furtului, reclamantul a declarat ca nu doreste ca cercetarile sa mai fie continuate fata de fratele sau.

Bunurile au fost sustrase în perioada decembrie 2007 – aprilie 2008, când H. Mihai era plecat în strainatate. Din locuinta acestuia au fost sustrase mai multe bunuri de valoare, în special aparatura electronica – TV, cuptor cu microunde, computer, sistem audio, valoarea totala a prejudiciului fiind de circa 3.500 lei. Bunurile au fost vândute de fratele pagubitului, iar în prezent a fost recuperata doar o mica parte din acest prejudiciu. 


Intră acum și în grupul de