FOTBAL. Liga III-a : Meci de lux pentru celebrarea promovarii in Liga a II-a


Intră acum și în grupul de

Cupa „Stefan cel Mare” programata pe Stadionul „Areni” la sfârsitul acestei luni si la care urmau sa participe mai multe echipe din Liga I, a fost anulata. Anuntul a fost facut de presedintele clubului Cetatea Suceava, Dumitru Moldovan, în cadrul unei emisiuni sportive a unui post local sucevean. „Am renuntat la aceasta idee, deoarece la finalul lunii mai, echipele din primul esalon sunt deja în vacanta. Ne-am fi putut reorienta spre echipe din liga secunda, dar acestea nu sunt destul de atractive pentru o asemenea manifestatie”, a precizat Dumitru Moldovan.

Boss-ul gruparii de pe „Areni” a promis însa ca promovarea formatiei sucevene va fi sarbatorita în cadrul unui meci demonstrativ între actuala echipa a Cetatii si o selectionata a jucatorilor suceveni care evolueaza în acest moment în Liga I. “Am purtat discutii preliminare cu unii fotbalisti care au evoluat în trecut la Suceava si care sunt dispusi sa participe la un astfel de meci. Am promisiunea unora dintre ei si sper ca va fi un spectacol sportiv”, a mentionat presedintele Cetatii.

Printre jucatorii aflati pe lista de invitati a clubului sucevean pentru partida de la sfârsitul lunii se afla: Robert Ilies, Mihai Roman si Eugen Nae (FC Brasov), Dorian Andronic si Mihai Luca (FC Vaslui), Cristian Schipu si Mihai Gurita (Farul Constanta), Dorin Semeghin si Sergiu Brujan (Otelul Galati), Lucian Goian (Dinamo Bucuresti) si Daniel Balan, aflat momentan în Cipru. De asemenea, iubitorii fotbalului sucevean l-ar putea revedea la lucru pe internationalul Dorin Goian, prezenta acestuia pe „Areni” fiind conditionata de programul echipei nationale de la sfârsitul lunii mai, stiut fiind faptul ca fundasul sucevean se afla în lotul României pentru Euro 2008, competitie ce va debuta pe 7 iunie.


Intră acum și în grupul de