Fotbal liga III -a : Inca doi fotbalisti botosaneni ar putea sosi la Cetatea


Intră acum și în grupul de

Dupa Vespazian Colban, transferat în vara trecuta de Cetatea Suceava de la rivala FC Botosani, alti doi fotbalisti ai gruparii din judetul vecin ar putea evolua din sezonul viitor pe „Areni”.

Atacantul Cristian Ungureanu si mijlocasul stânga Cornel Cornea au intrat în dizgratia antrenorului Leo Grozavu, care a anuntat deja ca acestia nu intra în vederile sale pentru campionatul urmator. Ungureanu si Cornea au fost exclusi din lotul botosanenilor, fiind acuzati de lipsa de profesionalism.

Cristi Ungureanu are 27 de ani si a început sa practice fotbalul la echipa de juniori a Stelei si  a mai evoluat de-a lungul carierei la Universitatea Craiova, Dacia Unirea Braila, Forex Brasov si FC Snagov, în timp ce Corneliu Cornea are o carte de vizita impresionanta. Nascut la Beclean (jud. Bistrita-Nasaud), mijlocasul botosanenilor a adunat 75 de meciuri în prima liga pentru Otelul Galati, Gloria Bistrita si FC Vaslui, reusind sa înscrie 8 goluri în primul esalon. În vârsta de 26 de ani, Cornea este si unul dintre golgheterii din acest sezon ai formatiei FC Botosani. 


Intră acum și în grupul de