FOTBAL. Liga III-a : Florin Hidisan de la UTA Arad ar putea ajunge la Cetatea!


Intră acum și în grupul de

Asigurarea matematica a promovarii în esalonul secund a formatiei Cetatea Suceava i-a determinat pe conducatorii clubului din „Areni” sa schiteze deja lista de achizitii pentru viitorul sezon. Împreuna cu antrenorul Marian Pana, conducerea galben-albastrilor a stabilit deja o lista care cuprinde nu mai putin de sapte jucatori ce ar putea veni în vara la Suceava.

În fruntea listei de achizitii se pare ca se afla un mijlocas din Liga 1. Este vorba de Florin Hidisan de la UTA Arad! În vârsta de 25 de ani, el evolueaza pe postul de mijlocas dreapta si activeaza la UTA din 2006.

Hidisan a fost curtat în iarna de FC Vaslui, care a oferit 300.000 de euro pentru el, însa tranzactia nu s-a mai realizat atunci. La meciul UTA Arad-Rapid din etapa precedenta a Ligii I,  jucatorul dorit de Cetatea Suceava a fost urmarit din nou de oficialii vasluieni.  

Un rol important în aducerea lui Hidisan la Suceava l-ar putea avea antrenorul Marian  Pana, sub comanda caruia fotbalistul originar din  Rm. Vâlcea a evoluat timp de doua sezoane, între 2004 si 2006, când Pana antrena pe CS Otopeni.

Florin Hidisan  a avut evolutii foarte bune în ultimele partide ale gruparii aradene din acest sezon al Ligii I, el fiind unul dintre artizanii victoriei obtinute de UTA Arad în Giulesti, scor 3-2, pasând decisiv la reusitele lui Hora si Ibeh. Mijlocasul este sub contract cu formatia din Arad pâna în luna iunie a anului viitor si nu poate parasi UTA decât cu acordul oficialilor. “Probabil ca Hidisan a atras atentia multor echipe, dar oferte scrise nu avem pentru el. Din punct de vedere contractual nu ar fi o problema ca Hidisan sa ramâna la Arad, însa, în cazul unei oferte bune pentru el, nu pot sa vorbesc în numele finantatorului”, a precizat în presa locala, Adrian Alexandrescu, directorul executiv al formatiei de Liga I .

Totusi, între Florin Hidisan si conducerea clubului aradean au existat mai multe conflicte în acest sezon. Oficialii banateni l-au acuzat pe fotbalist ca încaseaza intentionat cartonase galbene si surse din presa locala aradeana spun ca jucatorul ar putea depune un memoriu la FRF prin care sa devina liber de contract.

În aceste conditii, Cetatea Suceava l-ar putea lua gratis pe Hidisan urmând sa-i asigure jucatorului un salariu destul de mare, pe care cei de la UTA nu par dispusi sa-l mai plateasca în conditiile în care echipa a retrogradat în Liga a II-a. Cealalta situatie în care Hidisan ar putea ajunge pe „Areni”, ar fi ca oficialii suceveni sa faca o oferta superioara celei primite de aradeni de la FC Vaslui.


Intră acum și în grupul de