Box : Lucian Bute isi va apara titlul mondial in fata mexicanului Librado Andrade


Intră acum și în grupul de

Dupa o scurta pauza în care si-a „reîncarcat bateriile”, boxerul Lucian Bute si-a aflat urmatorul adversar. Campion mondial la box profesionist la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pugilistul român îsi va apara titlul în fata mexicanului Librado Andrade. Partida va avea loc pe data de 24 octombrie, în cadrul unei gale ce va fi gazduita la Montreal.
„Ma asteapta o mare provocare pe 24 octombrie, dar voi avea fanii alaturi de mine. Pentru spectatori o sa fie un spectacol pe cinste. Andrade este un boxer bun, îl respect, dar nu am nici cea mai mica îndoiala ca îmi voi pastra titlul de campion”, a declarat Lucian Bute. Andrade, în varsta de 29 de ani, care are în cariera sa de la profesionism doar un singur meci pierdut, a spus ca este încrezator în sansele sale de a deveni campion mondial: „Orasul Montreal este sinonim cu succesul pentru mine.

Am devenit chalanger la titlul dupa victoria cu Otis Grant si acum voi deveni campion mondial. Bute este bun, va avea publicul de partea lui, dar nu îi va fi de ajuns. Îi sunt superior si voi pleca de la Montreal cu centura de campion la brâu”.
Lucian Bute a devenit campion mondial în 2007, când l-a învins pe detinatorul centurii, columbianul Alejandro Berrio, într-o gala care s-a disputat tot la Montreal. Apoi, Bute si-a aparat titlul în martie când a trecut de americanul William Joppy.


Intră acum și în grupul de