Fotbal : Florin Lovin, trimis de „Fiara” la echipa a doua!


Intră acum și în grupul de

Cu toate ca foarte multi dintre titularii Stelei, inclusiv capitanul Mirel Radoi, si-au exprimat dorinta de a se transfera la alte echipe, se pare ca tehnicianul din Ghencea nu face rabat de la regulile stricte din stagiile de pregatire. Cine credea ca fotbalistii de baza vor avea parte de un tratament preferential s-a înselat amarnic. Si asta pentru ca Marius Lacatus a dat jos militaria din pod, trimitându-l pe Florin Lovin la echipa a doua a Stelei, pe motive disciplinare.
Desi anul trecut se afla printre preferatii patronului, mijlocasul celor din Ghencea a trecut rapid în dizgratia „Fiarei”, dupa ce a spus ca programul de pregatire pus la punct de antrenor este prea dur. Acuzele l-au înfuriat la culme pe Lacatus, care îsi luase deja elevul „la ochi”, din cauza faptului ca a fost mult prea neserios la ultimele sedinte de pregatire, cînd s-ar fi tinut mai mult de glume decît de antrenamente. Cum era de asteptat, Lovin a semnat un contract-fulger cu Steaua II, fiind exclus din lotul primei echipe care va pleca în cel de-al doilea stagiu de pregatire al verii.

„Lovin a fost trimis sa se pregateasca cu Steaua II, astazi trebuie sa se prezinte deci la echipa a doua. Sa vedem care e situatia. Nu va pleca cu prima echipa în cantonamentul din Austria, ci va merge sa se antreneze la echipa a doua. Va trebui sa-i cautam echipa, sa vedem ce se va întâmpla, deocamdata nu stiu foarte multe amanunte”, a declarat Dumitru Tudor, impresarul jucatorului, putin indignat de situatia clientului sau. Componentii echipei Steaua au plecat, ieri, la ora 17, de pe Aeroportul International Henri Coanda, spre Austria, pentru al doilea stagiu de pregatire al verii, care va avea loc în localitatea Flachau si va dura pâna pe 19 iulie.


Intră acum și în grupul de