Rugby : CSM Bucovina, locul 10 la Campionatul National de rugby in 7


Intră acum și în grupul de

Echipa locala CSM Bucovina Suceava s-a clasat pe locul 10 la editia din acest an a Campionatului National de rugby în 7. Dupa o prestatie dezamagitoare în runda inaugurala, elevii lui Constantin Vlad s-au deplasat la finele saptamânii trecute pe Stadionul „Arcul de triumf” din Bucuresti cu intentia declarata de a evita ultima pozitie în clasamentul general.

Rugbistii suceveni si-au luat misiunea în serios înca din cadrul grupelor, unde au reusit sa piarda doar în fata favoritelor: 5-28 cu Steaua Bucuresti si 0-36 cu Farul Constanta. Meciul secund al zilei de sâmbata avea sa consemneze si singura victorie obtinuta de trupa pregatita de Constantin Vlad pe parcursul turneului, scor 33-17 cu Universitatea Cluj. În alte doua partide ale primei faze, sucevenii au înregistrat tot atâtea remize: 14-14 cu Grivita Bucuresti si 21-21 cu Olimpia Bucuresti.

În aceste conditii, CSM Bucovina a terminat pe locul 4 în Grupa A si a evoluat în semifinale împotriva gruparii vecine Politehnica Iasi, întâlnire pe care avea sa o piarda în cele din urma cu scorul de 19-26. Formatia suceveana avea sa cedeze si ultimul meci din competitiei, 0-28 cu Olimpia Bucuresti.

„Oboseala si absenta lui Flutur s-au resimtit din plin în ziua a doua, când nu am reusit sa mentinem ritmul din faza grupelor. Editia din acest an ne-a luat oarecum pe nepregatite, având în vedere ca jucatorii nostri au venit direct din vacanta pentru a participa la acest turneu”, a precizat antrenorul Constantin Vlad.

Tehnicianul sucevean a deplasat în capitala urmatorul lot de jucatori: Preutescu, Pascari, Cretuleac, Flutur, Nichiforiuc, Bursuc, Soloniuc, Voicu, Andronic si Atudorei.

Cu noua puncte acumulate pe parcursul celor doua runde, CSM Bucovina a ocupat în final pozitia a 10-a în clasamentul Campionatului National de rugby în 7, editia din acest an fiind adjudecata de Steaua Bucuresti.


Intră acum și în grupul de