FC Cetatea : Modificari in calendarul amicalelor


Intră acum și în grupul de

Formatia suceveana si-a definitivat calendarul partidelor de verificare pe care le va disputa pâna la startul Ligii a II-a, programat pe 16 august.

În prima dintre ele, Cetatea se deplaseaza miercuri pe terenul celor de la Aerostar Bacau, pentru un joc amical programat cu începere de la ora 11, pentru ca vineri sa înfrunte pe terenul din Gura Humorului gruparea vrânceana FC Panciu.

Capul de afis din aceasta vara este tinut fara îndoiala de întâlnirea cu Politehnica Iasi de pe 19 iulie, când elevii lui Marian Pana vor evolua în Copou chiar în meciul în care iesenii îsi vor prezenta lotul de jucatori pentru viitorul sezon.

Jucatorii suceveni îsi vor continua seria amicalelor pe data de 30 iulie – imediat dupa revenirea din cantonamentul de la Vatra Dornei – când galben-albastrii vor evolua în compania celor de la FC Botosani, în primul joc din aceasta vara programat în fata publicului de pe „Areni”.

Începutul lunii viitoare este rezervat unei duble cu FCM Bacau (6 si 9 august), singura data ramasa libera fiind cea de 2 august, când conducerea clubului spera sa perfecteze o ultima partida de verificare pentru elevii lui Marian Pana.


Intră acum și în grupul de