FC Cetatea : Cotolan si Pavel sunt pe picior de plecare


Intră acum și în grupul de

La exact o saptamâna dupa ce s-au alaturat lotului echipei locale de fotbal, Bogdan Cotolan si Ionut Pavel, jucatorii trimisi de Adrian Porumboiu de la FC Vaslui, au ajuns la capatul rabdarilor întrucât oficialii galben-albastrilor întârzie sa raspunda solicitarilor lor.

Marti, cei doi fotbalisti au purtat o noua runda de negocieri cu presedintele clubului, Dumitru Moldovan, ramasa însa fara niciun rezultat. Cotolan si Pavel ar urma sa fie împrumutati de la FC Vaslui, pentru un sezon, iar gruparea din „Areni” sa negocieze direct cu ei contractele. Se pare ca pretentiile financiare ale celor doi mijlocasi sunt peste puterile Cetatii, astfel ca, nu ar fi exclus ca acestia sa paraseasca în scurt timp echipa suceveana.

Bogdan Cotolan (26 de ani) si Ionut Pavel (21 de ani) au evoluat deja pentru Cetatea, în amicalul disputat vinerea trecuta la Siret, în compania formatiei Rapid CFR Suceava. Antrenorul Marian Pana crede ca cei doi jucatori vasluieni ar putea fi de folos echipei sale  si spera ca pâna la urma sa se ajunga la un acord cu ei.

Dupa antrenamentul de marti, Cotolan si Pavel au vrut sa plece de la Cetatea, însa presedintele Dumitru Moldovan a insistat pe lânga ei pentru a mai ramâne câteva zile, promitându-le ca pâna la finalul saptamânii situatia lor se va rezolva. O sursa din cadrul lotului, ne-a precizat ca dupa antrenamentul de ieri, antrenorul Marian Pana i-a vizitat ieri pe jucatorii vasluieni la Casa Jenica, unde a discutat cu acestia, cerându-le un ragaz de câteva zile.

Înainte de a veni la Cetatea Suceava, Bogdan Cotolan a fost în cantonamentul formatiei CSM Ploiesti însa nu a ajuns la un acord cu gruparea prahoveana întrucât a solicitat un contract de 30.000 pe sezon.


Intră acum și în grupul de