Fotbal : Kapetanos, la Steaua: „Am valoare pentru aceasta echipa”!


Intră acum și în grupul de

Se pare ca oficialii din Ghencea au luat în serios „amenintarile” propriilor jucatori, care au declarat în cor ca vor sa se transfere în strainatate, si au mai cumparat un atacant. Vârful elen Pantelis Kapetanos, care a împlinit vârsta de 25 de ani pe 8 iunie, a semnat un contract valabil pe un an cu Steaua, cu optiune de prelungire a întelegerii pentru înca doua sezoane. Jucatorul, înalt de 1,90 metri, a debutat în fotbal la Kozani, în 2001, de unde a fost transferat la Iraklis, grupare la care a evoluat timp de patru sezoane. În ultimii doi ani si jumatate, atacantul a facut parte din lotul lui AEK Atena, formatie pentru care a jucat în 28 de partide si reusit sa marcheze cinci goluri. Jucatorul are la activ si 13 selectii la nationala U21 a Greciei, pentru care a marcat doua goluri.
Noul jucator al Stelei a declarat ca transferul în Ghencea reprezinta relansarea carierei sale: „Sunt foarte bucuros ca am venit aici, deoarece stiu ca Steaua este o echipa mare.

Le multumesc oamenilor de aici, fiindca mi-au oferit sansa sa evoluez pentru un club de asemenea anvergura. Sper sa ramân la nivelul mare la care am evoluat în Grecia si voi face tot posibilul pentru a ajuta echipa sa-si îndeplineasca toate obiectivele propuse. Cu siguranta, acest transfer reprezinta o relansare a carierei mele. Este cel mai important moment din cariera mea”.
Kapetanos a tinut sa le transmita un mesaj suporterilor noii sale echipe: „O sa muncesc foarte mult, voi da totul pentru echipa si ma voi stradui sa le produc bucurii suporterilor prin golurile pe care sper sa le marchez. Sunt constient ca exista o concurenta mare la Steaua, însa ma voi lupta sa arat ca am valoare pentru aceasta echipa. Tin sa le multumesc domnilor George Becali, Adrian Ilie, Valeriu Argaseala si Marius Lacatus, deoarece au crezut în mine. Voi face tot ce tine de mine sa nu-i dezamagesc”.


Intră acum și în grupul de