Autovehicule electorale ale PD-L au flancat sediului BEJ


Intră acum și în grupul de

Prim vicepresedintele PSD Suceava, eurodeputatul Catalin Nechifor, a spus într-o conferinta de presa, ca în cursul zilei de marti, o masina din caravana electorala PD-L, inscriptionata cu însemnele partidului, a fost parcata întreaga zi lânga Palatului Administrativ în dreptul intrarii în Consiliul Judetean Suceava, iar în cursul zilei de miercuri, o autospeciala pe care sunt inscriptionate afisele de campanie ale PD-L a fost parcata de dimineata pe trotuarul din dreptul intrarii în Prefectura.

Catalin Nechifor considera ca astfel, PD-L Suceava ignora recomandarile prefectului Alexandru Baisanu, ce a solicitat ca institutiile publice din judet sa nu fie alaturate unor actiuni de campanie electorala.

Acesta a declarat ca social-democratii îi transmit prefectului întreaga sustinere, „dar ar trebui sa dea un exemplu ferm, pentru ca de doua zile, masinile PD-L sunt parcate ostentativ în zona Consiliului Judetean si Prefecturii”.

Nu dupa mult timp, miercuri, dupa sesizarea lui Catalin Nechifor, PD-L a luat autospeciala parcata în apropiere de Prefectura Suceava.


Intră acum și în grupul de